Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nova zdravstvena ustanova na Bežanijskoj kosi do jeseni 2012.

    Stanovnici Bežanijske kose će najkasnije do jeseni dobiti novu zdravstvenu ustanovu sa svim specijalističkim službama. Ministarstvo odbrane, u dogovoru sa opštinom Novi Beograd, ustupilo je svoje prostorije u Ulici Marka Čelebanovića 1a, a već je počelo sređivanje kako bi se ovi kvadrati pretvorili u modernu ambulantu. Sve građevinske radove finansira Ministarstvo odbrane iako će se u novoj ambulanti lečiti i civili.

    Nova ambulanta osim doktora opšte prakse imaće i specijaliste fizikalne medicine, ali i laboratorijsku dijagnostiku, stomatologiju i ostale službe.

    – Građevinski radovi nisu veliki a uporedo dok rade majstori nabavljaćemo opremu za ordinacije. U tome će nam pomoći i Grad jer time rešavamo veliki problem ovog dela Novog Beograda.

    Da bi Novobeograđanima olakšala lečenje, Opština je donirala i prostor u Bloku 23, Domu zdravlja koji tamo priprema ambulantu od 60 kvadrata. U njoj će moći da se leče stanovnici ovog kraja. Imaće lekare opšte prakse, a takva ambulanta već postoji u Bloku 28.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE