Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vital rešava problem otpadnih voda u Vrbasu

    Menadžment fabrike „Vital“ iz Vrbasa počeo je da prikuplja ponude tehničkih rešenja za rešavanje problema otpadnih voda u gradu u kojem ta uljara posluje gotovo ceo vek, saopštila je danas ta kompanija.

    Građani Vrbasa će, zahvaljujući fabrici „Vital“, ako sve bude teklo po planu, uskoro imati rešen problem otpadnih voda, što će biti značajan korak za ekologiju ovog dela Vojvodine i Srbije, navedeno je u saopštenju.

    U pitanju je veliki projekat, koji ne može da se reši za jedan dan jer je potrebno obezbediti rashladne kule, separatore, ispuniti tehničke sadržaje zacrtanih planova, kako bi rezultat bio potpun, dodaje se. Kako je navedeno, u pitanju je investicija od nekoliko stotina hiljada evra, radiće se u fazama, ali bi završetak ovog projekta doneo veliko olaškanje i fabrici i građanima Vrbasa.

    „Svakako ćemo se potruditi da doprinesemo ekologiji ovog dela Vojvodine i Srbije, na šta nas i obavezuje činjenica da se u Vrbasu nalazi uljara ‘Vital’, kao vodeća u ovoj grani prerade ulja i proizvoda od ulja“, naveli su u vrbaškoj fabrici.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE