Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Uručena šampionska priznanja na Novosadskom sajmu

    Na Novosadskom sajmu, na manifestaciji ‘Izazovi ukusa’, uručena su priznanja najuspešnijim kompanijama, udruženjima i pojedincima povodom ocenjivanja kvaliteta vina i jakih alkoholnih pića u susret 79. međunarodnom poljoprivrednom sajmu.

    U kategoriji jakih alkoholnih pića zanatskog tipa proizvodnje Veliki šampionski pehar uručen je predstavnicima Udruženja proizvođača rakije SRPSKA RAKIJA, Beograd – (za organizovan nastup) za visok kvalitet i širok asortiman voćnih rakija i BMB DELTA, Gradiška, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina – za vrhunski kvalitet i širok asortiman prirodnih rakija. Srebrnim peharom je nagrađen ZENIT u Ćupriji, a Peharom Novosadskog sajma PODRUM LUKIĆ, Babajić, Ljig.

    Za najbolja vina zanatskog tipa proizvodnje Velikim šampionskim peharima nagrađeni su, u organizovanom nastupu VIVIS – Udruženje vinogradara i vinara Srbije u Beogradu i pojedinačno Radivoje Asanović iz Podgorice. Srebrnim šampionskim peharom nagrađena su VINA DORNBERG, Dornberg, Slovenija i VINARIJA ŽIVANOVIĆ, Sremski Karlovci. U istoj robnoj grupi, Peharom Novosadskog sajma nagrađen je BOŽIDAR V. ŠOFRANAC, Rvaši, Cetinje, Crna Gora. Za organizovan nastup u robnoj grupi jakih alkoholnih pića i vina zanatskog tipa proizvodnje Velikim šampionskim peharom nagrađeno je NACIONALNO UDRUŽENJE VINARA I VINOGRADARA CRNE GORE, a Peharom Novosadskog sajma VINARIJA VUKIĆEVIĆ – Beri, Podgorica, Crna Gora.

    Za prikazan visok kvalitet širokog asortimana ocenjenih vina, u robnoj grupi vina industrijskog tipa proizvodnje Veliki šampionski pehar pripao je 13. JUL – PLANTAŽE AD, Podgorica – Crna Gora,

    Komisije za ocenjivanje kvaliteta vina i jakih alkoholnih pića, ocenjivale su 264 uzorka koje je prijavilo 120 učesnika i dodelile šest Velikih šampionskih pehara, dva Srebrna i tri Pehara Novosadskog sajma. Uručeno je i 36 velikih zlatnih medalja, 106 zlatnih, 96 srebrnih, 10 bronzanih, sedam povelja, devet plaketa i 15 titula šampiona kvaliteta u grupi proizvoda.

    Na manifestaciji ‘Izazovi ukusa’, koja je danas tokom dana održana u Kongresnom centru Novosadskog sajma, predstavili su se učesnici proizvođači čija su vina i jaka alkoholna pića ocenile stručne komisije, a održane su i degustacije, predavanja i susreti sa profesionalnom publikom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE