Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ušteda u roamingu: TravelSure

  Sve Telenorove postpejd korisnike i korisnike paketa „Prenesi i dopuni“, i „Kombinuj“ koji odaberu opciju TravelSure očekuje novi plan tarifiranja rominga od 1. januara 2012. TravelSure ima samo dve zone – prva je Evropa (sa Turskom), a druga ostatak sveta (sa Rusijom). Ova usluga namenjena je korisnicima koji često putuju i vode duge razgovore.

  Za svaku evropsku destinaciju, cena odlaznog poziva biće 49,9 dinara po minutu, dok će se dolazni poziv naplaćivati 9,9 dinara po minutu. Za ostatak sveta, odnosno drugu zonu, cena odlaznog poziva iznosiće 149,9 dinara po minutu, a dolaznog poziva 29,9 dinara po minutu.

  Pravilo „jedna zona, jedna cena” važi i ovde, tačnije cena u jednoj zemlji ili zoni će ostati ista bez obzira na operatora u čijoj je mreži korisnik, i na destinaciju koju poziva.

  Cena uspostavljanja poziva za obe zone ostaje 99,9 dinara za dolazne pozive i 49,9 dinara za odlazne pozive, a svaki sledeći minut donosi sve veću uštedu odnosu na redovnu tarifu za roming. Ovakvim sistemom tarifiranja korisnicima će dugi razgovori u romingu postati pristupačniji, a kontrola troškova još preciznija.
   
  Svi korisnici automatski imaju podešen redovni način tarifiranja rominga, po cenama iz četiri zone. Samo ukoliko žele, mogu izabrati TravelSure. Prelazak je besplatan i jednostavan, putem SMS poruke ili servisa „Moj Meni“.

  Više informacija na sajtu, tj. stranici za roming  ili direktno na stranici za opciju TravelSure.

  Važno je da vlasnici pametnih telefona obrate pažnju na aplikacije koje se automatski ažuriraju i u romingu im mogu napraviti dodatne, neplanirane troškove.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE