Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U Vladičinom Hanu sanirano 20 km puteva

    Realizacijom više projekata, u opštini Vladičin Han izgrađeno je ili sanirano oko 20 km puteva. Sanacija putne mreže je izvršena na više načina, imajući u vidu realno stanje na terenu i ograničene finansijske mogućnosti. Tako su pojedini putni pravci, strateški važni za opštinu Vladičin Han dobili potpuno novu asfaltnu podlogu, dok su lokalni mahalski putevi sanirani posipanjem.

    Vredi pomenuti projekat izgradnje mosta na reci Južnoj Moravi u selu Mazarać koji je realizovan u saradnji sa Ministarstvom odbrane Republike Srbije vredan oko 16.000.000 dinara. Izgrađen je most raspona 30 metara sa pristupnim saobraćajnicama ukupne dužine 184 metra, čime su lokalni meštani dobili direktnu vezu sa susednim selom Korbevcem u opštini Vranje.

    Poljski i mahalski putevi sanirani su u više mesnih zajednica i to: MZ Suva Morava, MZ Stubal, MZ Priboj, MZ Mazarać, MZ Vrbovo, MZ Polom, MZ Prekodolce, MZ Lepenica, MZ Gramađe i MZ Dekutince ukupne dužine oko 15 km.
     
    Vrednost ovih radova iznosi približno 13.000.000 dinara od čega je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede izdvojilo oko 9.000.000 dinara dok je Opština Vladičin Han izdvojila ostatak.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE