Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kako da upotrebite šminku na nov način

    S obzirom da je došla nova sezona, verovatno ste spremni za promenu, i to ne samo garderobe. S novom sezonom menja se i način šminkanja, a dobra vest je da ne morate u kupovinu po nove senke, ruževe i rumenila da biste bili u trendu i izgledali fantastično. Većinu stvari koje već imate možete iskoristiti i kreirati najpopularnije ovogodišnje jesenje trendove. Sve što morate znati je kako makeup koji već imate kombinovati na nove zanimljive načine.

    Pretvorite staro u novo! Umesto kupovine novog ruža, pokušajte da iskombinujete one koje već imate. Probajte kombinaciju crvene i ljubičaste kako bi dobili trenutno veoma popularnu nijansu tamno crvene ili pak pomešajte crveni i roze ruž kako bi dobili intenzivnu boju ciklame. Poigrajte se sami s ruževima koje imate i osmislite svoju jedinstvenu nijansu!

    Pojačajte svoj crveni ruž. Ove jeseni crveni ruž je gotovo neophodan. Da biste ga još jače istakli, između dva sloja ruža nanesite puder u kamenu. Puder će upiti ulja iz ruža, a rezultat će biti intenzivan, crveni mat ruž, koji je trenutno veoma popularan.

    Nanesite podlogu na usne. Usne boje kože veoma su popularne ove sezone i kombinuju se sa jače našminkanim očima. Za taj izgled nije vam potreban ruž u boji kože – poslužiće i kvalitetni tečni puder koji imate. Sunđerom ga nanesite na usne, ostavite da se osuši nekoliko sekundi i zatim nanesite prozirni sjaj za usne.
     
    Nanesite bronzer na trepavice. Ako vam je ponestalo maskare, ili naprosto želite da isprobate nešto novo – češljićem za trepavice nanesite bronzer umesto maskare. Tako ćete dobiti diskretno svetlucanje trepavica i potpuno novi zanimljiv izgled.

    Iskoristite rumenilo. Kremasto ružičasto rumenilo nanesite ispod obrva i na vrhove jagodica – tako ćete postići diskretan, svež sjaj koji će privući pažnju na vaše oči i učiniti celo lice sjajnijim.

    Sakrijte podočnjake. Ako vam je nestalo korektora, u prikrivanju podočnjaka može vam pomoći i senka – dovoljno je da uz donju liniju trepavica nanesete u tankom sloju bež ili smeđu nijansu senke.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE