Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zakupac Svetog Stefana u dugu

    Kompanija „Adriatik propertiz“, zakupac Svetog Stefana, Miločera i Kraljičine plaže, kojim sada upravlja „Restis grupa“, duguju za zakup 525.000 evra Hotelskoj grupi „Budvanska rivijera“.

    Podgoričke „Vijesti“ tvrde da za desetak dana na naplatu stiže nova rata od 400.000 evra, kao i da će ukupan dug tada iznositi više od 900.000 evra.  List piše da je izvršni direktor HG „Budvanska rivjera“ Vule Tomašević potvrdio ranije informacije da zakupac traži smanjenje cene zakupa i da su oni taj zahtev prosledili Savetu za privatizaciju i Ministarstvu turizma od kojih još nisu dobili odgovor.
     
    „Uz pravno mišljenje naše advokatske kancelarije uputili smo taj zahtev Savetu za privatizaciju i Ministarstvu održivog razvoja i turizma, kao potpisnicima ugovora i čekamo da se o tome izjasne. Svoj stav o istom pitanju će dati i bord direktora hotelske grupe Budvanska rivijera“, nakon mišljenja Saveta“, kazao je Tomašević „Vijestima“.

    On je, kako se navodi, ocenio da je „potpisivanjem ugovora o zakupu i za Budvansku rivijeru i za crnogorski turizam napravljen dobar poslovni potez, čime će pored materijalne koristi, hotelska grupa Budvanska rivijera, grad Budva i Crna Gora kroz brend „Aman resortsa“ imati još bolju promotivnu kampanju“.

    Tomašević je, dodaje se, na pitanje da li će uskoro biti privatizovani hoteli Budvanske rivijere odgovorio da su oni kao državna firma obuhvaćeni planom privatizacije, ali da to ne utiče na njih već nastavljaju sa ulaganjima i podizanjem kvaliteta nivoa usluge, kao što su radili i ove sezone zbog čega je hotel Palas dobio četvrtu zvezdicu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE