Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „ULAZAK U KUĆU AV“: Da li Vučić danas saopštava imena novih ministara?

    Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić održaće danas konferenciju za novinare u 18 časova, na kojoj se očekuju imena novih ministara u Vladi Srbije.

    Kratko saopštenje na sajtu Vlade ne ukazuje na to koja će biti tema konferencije, ali sudeći prema tome da je sednice Predsedništva SNS-a dva sata ranije, a na kojoj je formiranje Vlade jedna od tema, može se očekivati „kraj rijalitija“ u medijima o mogućim i nemogućim ministrima.

    Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije u tehničkom mandatu, rekla je danas za RTS da će na sednici Predsedništva SNS biti reči o personalnim rešenjima. „Normalno je da se razgovara i o personalnim rešenjima. To su upravo mesta gde treba da se razgovara o personalnim rešenjima“, rekla je ona.

    Kako navodi list „Blic“, Vučić je završio pisanje ekspozea i izabrao tim koji će činiti njegov novi kabinet, a podršku za svoje kadrove će zatražiti od stranačkog rukovodstva.

    Ne očekuje se da će biti problema sa podrškom, a ukoliko Vučić zaista predveče saopšti na koga računa, Skupština Srbije će konačno zasedati u sredu.

    Prenos konferencije za štampu verovatno će moći da se prati uživo na nekoliko televizija, kako je i ranije bio slučaj, a to su RTS, Pink i Studio B.

    Izvor: BIZLife

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE