Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    KC Kragujevac poštom šalje analize

    Klinički centar u Kragujevcu, počeće od srede, 7. septembra, da šalje poštom rezultate obavljenih pregleda i analiza na adresu pacijenata koji to budu tražili, izjavila je danas portparol te zdravstvene ustanove Vanja Đorđević.
     
    Prema njenim rečima, reč je o pilot projektu javnog preduzeća PTT Srbija i Kliničkog centra u Kragujevcu, koji je namenjen pre svega pacijentima koji dolaze u Kragujevac iz drugih gradova, poput Tutina, Novog Pazara, Raške, Užica, Kraljeva, Čačka, Kosovske Mitrovice, kao i iz šumadijsko-pomoravskih opština.

    „Kada rezultati i analize budu gotovi na zahtev pacijenta biće poslati na njegovu adresu post-ekspresom po ceni od 155 dinara“, rekla je Đorđevićeva i dodala da je u Kliničkom centru u Kragujevcu procenjeno da je to povoljnije nego da pacijent dolazi u tu zdravstvenu ustanovu.

    Ona je navela da pacijenti koji žele medicinska dokumenta da dobiju poštom potrebno je da popune formular zahteva za dostavu postekspresom, koji će svim pacijentima biti dostupni na mestu uzimanja analiza, kao i u Službi upisa pacijenata u Klinički centar u Kragujevcu.

    „Popunjen zahtev za novu uslugu PTT pacijenti Kliničkog centra u Kragujevcu predavaće zdravstvenom radniku zajedno sa uputom“, rekla je Đordjevićeva i dodala da je promocija novog projekta zakazana za sredu, 7. septembar.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE