Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Večeras počinju Dani piva u Zrenjaninu

    U Zrenjaninu večeras počinju “Dani piva” i trajaće do 28.avgusta. Manifestacija će biti održana 26. put zaredom uz najatraktivnije izvođače u regionu, a oragnizatori su najavili da će u ponudi biti više od 20 vrsta piva, po povoljnim cenama.
     
    Program će se ove godine odvijati na dve glavne bine: na Žitnom trgu – prostor je rezervisan za pop, rock, groove i new wave zvuk. Tamo će nastupati Bajaga, Magnifico, Partibrejkersi, Rambo Amadeus, Massimo Savić, Svi na pod, Marcello, Zemlja gruva, Sajsi MC, Overdrive i mnogi drugi. Scena „Sima Cacin“ u Tiršovoj ulici (Stara pijaca) je mesto na kom će posetioci moći da uživaju uz Đorđa Balaševića, Zvonka Bogdana, Lajka Felixa, O Đilu, Gypsy classic band, Milana Prunića i tamburaše…. Kao i ranijih godina, programskim sadržajima popunjeni su i ostali prostori u gradu, pa su tu i dečje predstave, izložbe, sajmovi, turniri…
     
    Svake godine ova manifestacija okupi više od 350.000 posetilaca.
     
    Zrenjaninska pivara, osnovana 1745. godine, jedna je od najstarijih u regionu. Organizatori manifestacije su grad Zrenjanin i Turistički centar Zrenjanina.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE