Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Guči“ slavi 90. rođendan

    Svetski poznata modna kuća „Guči“ ove godine obeležava 90 godina svog postojanja, preneli su francuski mediji.
    U znak podsećanja na slavnu prošlost ove modne kuće iz Firence lansirano je nekoliko kolekcija satova, odeće, cipela i tašni i u planu su i brojne modne revije u Njujorku i Parizu.
    Direktorka Frida Đanini kreirala je nekoliko novih kolekcija povodom 90. rođendana „Gučija“, uključujući i kolekciju satova, mokasina i torbi, ali i ostalih modnih detalja i odevnih predmeta.
    Njena kolekciji ručnih satova sadrži šest novih modela – dva za muškarce i četiri namenjena ženama. Muški modeli su četvrtastog oblika, sa kazaljkama od sivog čelika, a narukcice su od teleće kože u beloj ili braon boji.
    Ženski modeli satova su takođe četvrtastog oblika sa sivim metalnim kazaljkama, a kožne narikvice su u beloj, crnoj, braon i svetlo smeđoj boji.
    Lansirana je i kolekcija „1921“ posvećena najpopularnijim modelima cipela, tašni, košulja i ostalih modnih detalja ove kuće u proteklih devedeset godina.
    Među tim modelima su popularne mokasine sa neizbežnim kasišićima u boji kože ali i crnoj i tamno bordo ili tašne iz „Bambo“ ili „Horsbit“ kolekcije napravljene od teleće ili krokodilske kože, u zavisnosti od modela.
    Kreatorka je praveči ovu kolekciju igrala na kartu neprolaznosti, tako da je u kolekciju uključila jakne, blejzere i trenčkote od najfinije velur kože, ne zaboravivši da ubaci i poneku košulju, naravno od svile.
    „Svaki od ovih uzoraka ima svoju priču vezanu za prošlost ove kuće ali i njenog osnivača Gučija Guči… To je ime koje ne bledi,“ rekla je ona.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE