
Tradicija roštiljanja za Prvi maj uz Industriju mesa Matijević
Jedan od omiljenih praznika našeg naroda jeste upravo Prvi maj, jer je on prilika da se okupe porodica i društvo koji će uživati u svima omiljenoj tradiciji roštiljanja. U atmosferi ispunjenoj smehom i zvukom vatre koja pucketa, od ranih jutarnjih sati peku se sočni komadi mesa. Ovaj običaj nije samo kulinarski užitak već predstavlja mnogo više od toga, to je deo tradicije i simbol zajedništva.
Miris roštilja koji se širi iz dvorišta ili parka, dok se svi okupljaju oko stola otvara apetit i postaje centralni događaj, a meso iz kompanije Matijević čini ovaj trenutak još posebnijim. Bilo da se radi o sočnom roštilju ili savršenim mesnim delikatesima, proizvodi iz domaće proizvodnje Matijević najsigurniji su izbor na tržištu.
Koncept kojim se vodi Industrija mesa Matijević baziran je na principu „Od njive do trpeze”, što podrazumeva da je proizvode moguće kupiti u kratkom roku, bez dodatnog transporta i skladištenja, čime se garantuje svežina i vrhunski kvalitet svakog komada mesa koje stiže na vaš sto. Ovaj princip važan je jer omogućava visok nivo kontrole hrane čime se obezbeđuje ponuda visokokvalitetnog mesa ka maloprodajnim objektima. Takođe, ovaj koncept isključuje svaku mogućnost ugrožavanja zdravlja potrošača.
U vreme Prvomajskih praznika, kada želimo da uživamo u društvu i ukusnoj hrani, Matijević nudi bezbednost i siguran izbor svežeg mesa, koje se priprema s ljubavlju i pažnjom. Ovaj praznik neka bude obeležen vrhunskim mesom na roštilju, jer ništa ne spaja ljude kao deljenje dobrog obroka i uživanje u kvalitetnim proizvodima. Sa mesom iz kompanije Matijević, vaš roštilj neće biti samo obrok, već prava gurmanska uživancija.
Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.
Izvor: BIZLife
Foto: Promo