
Praznični meni u Novom Baru – gde se elegancija susreće sa zimskom sezonom
U srcu Crowne Plaza Beograda, Novi Bar ovog decembra predstavlja pažljivo kreiran praznični meni koji objedinjuje sezonske sastojke, modernu gastronomiju i prepoznatljiv hotelski standard. Koncept menija oslanja se na jasne, sofisticirane ukuse i tehničku preciznost, stvarajući ponudu usklađenu sa očekivanjima poslovnih gostiju i urbanih hedonista.
Meni otvara potaž od pečene bundeve, serviran uz tostiranu golicu i integralni brusket — balans topline, teksture i suptilne aromatike. Slede brie sir i mediteranska pršuta, kombinacija koja spaja kremastu strukturu i slane note u jednostavnom, ali precizno izvedenom jelu.
Glavni deo praznične selekcije donosi dve dominantne gastronomske linije:
- Ćureće grudi u sosu od šumskog kestena, uz pire od bundeve i glaziranu jabuku, kao moderna interpretacija klasičnih zimskih ukusa.
- Pasta sa mariniranim dagnjama i lososom, u sosu od paradajza i rukole, namenjena gostima koji preferiraju savremene mediteranske profile.
Poseban akcenat menija je dezert „Novogodišnja čarolija“ — elegantno složen praznični slatkiš koji kombinuje sezonske note i vizuelnu preciznost, kreiran kao finale koje zaokružuje ceo gastronomski koncept.
Praznični meni Novog Bara postavljen je kao idealna opcija za poslovne sastanke, popodnevne pauze i neformalna decembarska okupljanja, uz autentičan Crowne Plaza potpis koji kombinuje funkcionalnost, stil i gastronomski kvalitet.
Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER
Izvor: BIZLife
Foto: Crowne Plaza










