Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Online konferencija posvećena unapređenju reproduktivnog sistema žena

  Regionalna konferencija „OBOGAĆENA“, u organizaciji udruženja ŽUTO UŽE, održaće se od 28.10. do 28.11.2021.

  Konferencija, namenjena ženama, biće u online formatu i okupiće veliki broj stručnjaka iz regiona, ali i EU, svakog eksperta u svojoj oblasti, a sve u cilju unapređenja ženskog reproduktivnog zdravlja; veliki broj lekara različitih specijalnosti, mikrobiologa, psihologa i psihoterapeuta, genetičara, naturopata, nutricionista, savetnika za lični razvoj i drugih specijalnosti.

  Zdrava žena je stub drustva, kada ona ne funkcionise svi ostali aspekti društva stradaju, pa tako i porodica i poslovno okruženje. Svi predavači na ovoj konferenciji imaju bogato iskustvo u radu sa ženama, primenjuju sveobuhvatni/holistički pristup ženi i sa puno empatije se odnose prema temama kao što su bolesti reproduktivnog sistema i hormonski poremećaji. Specifične savete i informacije kako da unapredite svoje reproduktivno zdravlje i rešite hormonske probleme dobićete upravo ovde – imaćete priliku da svakome od njih postavite otvoreno pitanje, za koje ne dobijate odgovore u svom Domu zdravlja.

  U vreme velikih pandemija, ubrzanog života, nerealnih očekivanja, tema ženskog zdravlja postaje sve važnija i tako i neophodnost da same naučimo kako da preduzmemo sve mere da unapredimo svoje zdravlje. Kao posledica pandemije, takođe se javlja potreba da sve više razmatramo psihološki, emocionalni i energetski aspekt svog zdravlja, tj. koliko stres postaje okidač mnogih oboljenja.

  Konferencija „Obogaćena“ je edukativnog karaktera, a cilj konferencije je poboljšanje vašeg zdravlja, pronalazak rešenja problema za koje ne znate rešenje, kao i povezivanje i deljenje iskustava sa drugim ženama.

  Mi nismo feministkinje, mi smo ponosne što smo žene, a ono što ćemo ovde naučiti jeste kako da maksimalno uživamo u svojoj ženstvenosti!

  Obogatite se znanjem i informacijama u vezi sa svojim reproduktivnim zdravljem i hormonskim balansom. Saznajte koliko na naše zdravlje, našu plodnost, ili razvitak bolesti utiče stres i sta sve možemo da uradimo da naše telo dovedemo u balans, a naše emocije i telo učinimo jakim, plodnim i stabilnim.

  Predavači će podeliti sa vama sve informacije koje su važne za očuvanje, ali i lečenje vašeg reproduktivnog sistema. Ova predavanja će biti bolja od svake knjige koju možete da pročitate na ove teme, a konferenciija će biti skriveni kutak da postavite vaše intimno pitanje i pobedite sve strahove i dileme. Vrlo je važno da budete otvorenog srca, bez straha postavljate pitanja, a mi ćemo  učiniti sve da vas ova zajednica OBOGATI znanjem i informacijama i postane vaše utočište od sveta predrasuda i nerazumevanja.

  Osigurajte svoje mesto na konferenciji kupovinom karte na portalu ŽUTO UŽE.

  Izvor: BIZLife

  Foto: ŽUTO UŽE

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE