Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nacionalna frekvencija i „tema“ od nacionalnog značaja: VANZEMALJCI u gradskom prevozu! (VIDEO)

  U Jutarnjem programu Televizije Pink 22 minuta pričalo se o vanzemaljcima među nama. Od ta 22 minuta izdvajamo vam nekoliko izjava, a ostatak o istorijatu vanzemaljaca, vrstama vanzemaljaca koji obitavaju na Zemlji, implantima, Rusima i Amerikancima, ličnim iskustvima gosta, možete pogledati ako TV Pink bude emitovao reprizu.

  Zanimljivo je da ako ovo gostovanje posmatramo kao reklamu, prema cenovniku TV Pink, koji se nalazi na sajtu televizije, „priča o vanzemaljcima“ koštala je oko 43 hiljade evra (cena oglasa u Jutarnjem programu košta 4,000 dinara po sekundi).

  Srđan Predojević je najavio gošću rečenicom „Vanzemaljci su u ljudskom obliku inkognito prisutni na planeti, ali bliski susret pete vrste očekuje se do kraja ove decenije, tvrdi naša gošća Irena Sjekloča Miler, koja je inače publicista.“

  vanz

  „Ja sam već od detinjstva počela da sanjam vanzemaljce, NLO-e i tako dalje, i onda sam kasnije počela da istražujem to, i našla sam potvrdu za mnoge moje snove i tako pripremam neke projekte,“ priča Sjekloća Miler i dodaje da sanja od 10 godine kada se srela sa astronautima Apola.

  „Videla sam vanzemaljce na trasi 28-ice. Tada sam bila student, možda je to bilo 70-tih godina, i videla sam momka sa reptilskim očima, sa neonsko plavim očima i uspravnim zenicama i on je piljio u mene, zato što je video da sam ja njega „videla“,“ kaže ova publicistkinja i dodaje da postoje naočare/sočiva koja će se naći u prodaji, javno, do kraja ove decenije sa kojim će moći da se prepoznaju vanzemaljci.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE