Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kulturna dešavanja u Beogradu: Gde na film, koncert i šta (pametno) čuti?

  Ako ste se pitali kakav nam to kvalitetan kulturni sadržaj nudi Beograd na početku jeseni, BIZLife je odlučio da vam pomogne i predloži pet kulturnih događaja koje ne biste smeli da propustite sledeće nedelje.

  1. Kulturni centar Grad: Delikatesni ponedeljakdelikatesni-ponedeljak_facebook

  Kulturni centar Grad (Braće Krsmanović 4) vas u ponedeljak 31. oktobra, sa početkom od 19.00 časova, poziva na Delikatesni ponedeljak. Za vas će kuvati Catena Medija, firma sa centralom na Malti, čiji je cilj da postane najuspešnija svetska lead generation kompanija u iGaming industriji. Dok vam oni budu  kuvali, vi ćete imati priliku da se bolje upoznate sa radom njihove kompanije, koja je u potrazi za talentovanim, ambicioznim i radoznalim ljudima, koji žele da svoju karijeru grade u Beogradu u svetskim uslovima. Muzičku podršku će pružiti NMNJ i Nevena Jeremić. Nađi ih na FEJSBUKU.

  2. Polet: Teatar u Poletu/100 godina od smrti Petra Kočićateatar-u-poletu_facebook

  Polet (Cetinjska 15) vas u sredu, 2. novembra, sa početkom u 19.00 časova poziva na predstavu „David i ja“ nastalu je kao omaž velikom piscu, u adaptaciji satiričnog dela “Jazavac pred sudom”, u režiji i izvođenju Luke Piljagića, glumca. U jednočasovnoj predstavi Luka Piljagić će predstaviti Davidovu odbranu u interaktivnom monologu u stilu Globe Teatra.Ulaz na predstavu je besplatan, a rezervisati mesto možete  putem poziva na broj: 062550868. Nađite ih na FEJSBUKU.

  3. Kulturni centar Grad: Promocija knjige  Jerka Bakotine „Bratstva i ubojstva, gajđin“promocija-knjige_facebook

  Kulturni centar Grad (Braće Krsmanović 4) vas u četvrtak, 3. novembra sa početkom u 19.00 časova poziva na promociju knjige  Jerka Bakotine „Bratstva i ubojstva, gajđin“. U zbirci hibridnih književnih reportaža i putopisa, nagrađivani reporter Jerko Bakotin u Zapadnoj Sahari s gerilcima Polisarija na srpskohrvatskom razgovara o Lepoj Breni, opisuje život u postapokalipsi Pojasa Gaze ili Ulan-Batora te seks-industriju u Tokiju, dok u poslednjem tekstu kroz panoramu današnjeg Kosova pokušava približiti tragediju Jugoslavije. Okosnice ovih tekstova, opremljenih sa preko 60 fotografija, su čvrsto levo te antikolonijalno ideološko opredeljenje, promišljanje emancipatorskih dostignuća naše bivše države te pokušaj estetskog iskoraka netipičnog za ovaj žanr, odnosno shvaćanje putopisa kao punokrvne književnosti. Nađite ih na FEJSBUKU.

  4. Čilton: Koncert Zvonimira Vargekoncert_facebook

  Čilton (Katanićeva) vas poziva da u četvrtak, 3. novembra sa početkom u 20.časova prisustvujete koncertu Zvonimira Varge. Zvonimir Varga na sceni je od 2010. godine kada je objavio knjigu pesama, a već iduće godine izbacio je svoj prvi album. Do danas ih je objavio osam, a najaktualniji su „Krugovi“. U saradnji sa izdavačkom kućom Croatia Records, Varga je ove i prošle godine objavio i nekoliko singlova i spotova, a trenutno radi na novom materijalu. Ulaz je 200 din. Nađite ih na FEJSBUKU.

  5. Kinoteka: Projekcija filma Lenimikrofon_youtubeprintscreen

  Beogradska Kinoteka (Studentski trg 5) vas poziva da u nedelju, 6. oktobra od 17.00 časova prisustvujete projekciji filma Leni iz 1974. godine. Glavnu ulogu tumače Dastin Hofman, Valeri Perin, Bob Fosi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Facebook, youtube printscreen

  Piše: A. M.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE