Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Ivan Lalić o OPELU za „Buhu“

  Pozorišni reditelj Ivan Lalić opservirao je na svom Fejsbuk profilu situaciju u kojoj se našlo pozorište „Boško Buha“ i glumci. Kako je napisao, žao mu je „Buhe“ ali to je, navodi, naplata za odsustvo pobune onda kada je bila potrebna.

  „Žao mi B. Buhe, naravno. Ali ne treba očajavati. Skroz je neoriginalno i bez smisla. Još jedan pleonazmični ekser u kovčeg slobodnog Beograda je zakucan.  Stiže na naplatu odsustvo pobune onda kad je trebalo. Bilo je mnogo prilika. Pozorišna zajednica je ćutala. Čuvajući svoje male ili malo veće mrvice. I prizivala kletvu – kad došu na moja vrata, neće imati ko da me brani.

  Sada je došao taj čas i ne verujem da će biti energije za bilo kakav ishod osim katastarskog Peconi cementa. Ne krivim glumce. Izabrali su ulogu koja je bila najlakša i koja je na tužan način oslikala njihov karakter. Ulogu noja zabodene glave u pesak. Tamo nema Vidojkovića, Velikića, Marčela, u region izbeglog Kokana, istinskih junaka naše scene. Kada je Janko Baljak ustao protiv imenovanja Suzane Vasiljević u Savet FDU a, branili su ga samo Goran Marković, Nebojša Romčević i moja malenkost. Dobro i Jagoš mislim i Medenica.

  Ostali su ćutali. Zato se ovo dešava. O tome da od 2017 godine nisu ni početi radovi i ne zna se za Peconijevu akviziciju, treba da govori uprava. Igor Bojović pre svih.

  Nakon toga, neka objasni da će ansamblu biti bolje u Beogradu na vodi. Možda i hoće. Muke i dileme će prestati.

  Žao mi je samo suza predivne Olge Odanović. Divan je govor održala. Opelo za B. Buhu će biti zapamćeno po tom sjajnom monologu. Amin.” naveo je Ivan Lalić, prenosi Danas.

  Izvor: BIZLife/Danas

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE