Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    FOTO: Ovde će naredne nedelje boraviti poslovna elita regiona

    Ovogodišnji Kopaonik biznis forum koji će se održati od 8. do 10. marta biće jedan od najvećih do sada.

     „Srpski Davos“ očekuje oko 750 učesnika, a do sada je akreditovano više od 100 predstavnika medija. Ali jedna od novina koji očekuje učesnike je sasvim novi ambijent za 23. po redu okupljanje političke i poslovne elite na Kopaoniku.

    To je novi blok hotela Grand u kome se nalazi i novi kongresni centar koji će biti domaćin 20 panela, 3 plenarne sednice i 5 specijalnih prezentacija.

    Kongresna sala kapaciteta i do 600 učesnika pruža mogućnost prilagođavanja prostora različitim zahtevima i postavkama, a ujedno je i jedini kongresnu prostor na Kopaoniku koji ima pristup i mogućnost postavke automobila u zatvorenom prostoru. Pored toga, najveća multifunkcionalna sala u hotelu Grand može da primi i do 1300 učesnika. Sve konferencijske sale su moderno opremljene savremenom audio i video opremom, neophodnom za kvalitetno održavanje skupova i prezentacija.

    Kako je ranije najavljeno iz MK Mountain resorta, novootvoreni kongresni centar hotela Grand, ove godine će biti domaćin nekih od najznačajnijih kongresa, konferencija, simpozijum i drugih skupova u zemlji i regionu. Pored Kopaonik biznis foruma, u ovom hotelu biće održani i  YU Info Konferencija, 65. Simpozijum farmaceuta Srbije, Kongres kardiologa Srbije, Kongres ORL ali i mnogi drugi.

    Inače, novi blok hotela Grand na Kopaoniku je investicija vredna 5 miliona evra, a završena je u rekordno kratkom roku i prostire se na četiri i po hiljada kvadrata.

    Uz 70 novih luksuznih apartmana sa kojih se pruža najlepši pogled na Pančićev vrh i otvoreni bazen pružaće sav luksuz i udobnost hotela sa četiri zvezdice.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE