Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    LUKSUZ I REKORDI: I on stiže na Sajam automobila

    Sajam automobila "DDOR BG Car Show" i Međunarodni sajam motocikala "Motopassion" biće održan na Beogradskom sajmu od 17. do 23. marta 2016. godine.

    Beogradski sajam će u saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila  u šest hala predstaviti automobilsku industriju i dizajnerska i tehničko-tehnološka inovativna rešenja, najavili su organizatori.

    Saopšteno je da će svi vodeći svetski proizvođači automobila i lakih privrednih vozila koji posluju na domaćem tržištu izlagati u halama 1 i 4 Beogradskog sajma, dok će u hali 3 biti izloženi poznati modeli motocikala.

    Najavljen je rekordan broj automobilskih brendova među kojima će biti izloženi Mercedes, BMW, Audi, Land Rover, Jaguar, Infinity, a ove godine će prvi put biti predstavljen ekskluzivni svetski brend Bentley.

    Izlaganje luksuznih automobila na Sajmu nije "greška u koracima", s obzirom na to da se, bar po dosadašnjim iskustvima, najskuplji četvorotočkaši najbrže i prodaju. Inače je poznato da na tržištu automobila u Srbiji diler najskupljih marki, poput Porschea i sličnih, nemaju problem sa padom prodaje koja je konstantna.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE