Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nastavak akcije – Godina dobrih dela

    Klinika za grudnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije dobila je nove  instrumente za videoasistiranu hirurgiju zahvaljujući donaciji Eurobank. Novi instrumenti unaprediće rad lekara u ovoj vrlo zahtevnoj oblasti hirugije, a pacijentima pružiti bolju zdravstvenu zaštitu. Ova donacija deo je šireg programa doprinosa društvenoj  zajednici koju ove godine sprovodi Eurobank u okviru svoje kampanje „Godina dobrih dela“.

    „Svesni smo koliko je zdravstveni sistem jedne zemlje bitan za njeno uspešno funkcionisanje. Donacija najvećem zdravstvenom centru odraz je naše potrebe da se odužimo zajednici i damo podršku onima koji brinu o najvažnijem resursu – zdravlju nacije. U savremenom svetu neophodno je da zastanemo i shvatimo da su projekti društvene odgovornosti najpre stvar ličnog osećaja svesti i savesti,“ rekla je Slavica Pavlović, član Izvršnog odbora Eurobanke.

    Svaki mesec tokom ove godine rezervisan je za najmanje jedno dobro delo konkretne pomoći institucijama od javnog značaja, osetljivim i marginalizovanim grupama ali i pojedincima kojima je neophodna podrška u ostvarivanju svojih ciljeva i ravnopravnosti sa ostalim članovima zajednice u kojoj žive. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE