Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Najjeftiniji i najmoderniji način putovanja avionom

    Ljudi se sve češće okreću letenju kao načinu za najlakše dolaženje do željene tačke. To se posebno odnosi na sve koji često imaju potrebu za poslovnim putovanjima. Zato ne čudi pojava specijalnih programa bonusa i benefita za rezervaciju i kupovinu avio karata. Kroz ovakve sisteme često se mogu uštedeti velike novčane sume, pa čak i osvojiti potpuno besplatne avio karte, smeštaj na destinaciji, transfer ili neki od drugih elemenata vašeg putovanja. Loyalty programi avio kompanija nisu novina u Srbiji, međutim Fly Fly Travel je prva turistička agencija u Srbiji koja je napravila  sistem koji vas ne vezuje za jednu avio kompaniju ili alijansu već svoje poene sakupljate korišćenjem bilo kojih letova u svetu.

    Flybiz u obzir uzima potrebe modernih poslovnih ljudi, stavljajući akcenat na uzvišeni odnos sa klijentima, zasnovan na uzajamnoj vernosti i sistemu pogodnosti i nagrađivanja. To je potpuno personalizovano iskustvo prilagođeno korporativnim klijentima, u okviru koga su popusti na putovanja tek početak niza pogodnosti. Kupovinom avio karata stiču se poeni na računu, a sami poeni donose specijalne nagrade.

    Postoji više tipova kartica a svaka kartica nosi svoju količinu benefita. Prva verzija je „Basic“ i ona se dobija samim učlanjenjem u program a potom postoje „Silver, Gold i Platinum kartice“.

    Fly Fly Travel je u 2015. godini poneo priznanje „Brand Leader“ za najbolju turističku agenciju za prodaju avio karta u jugoistočnoj Evropi, a neposredno posle toga je usledilo i priznanje „Zlatno Turističko Srce“ gde je kompanija proglašena za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope.

    Fly Fly Travel je trenutno prisutan u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Austriji i Sloveniji, a vrlo brzo je planirano širenje dalje po Evropi. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE