Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Niže cene kompletnog ginekološkog pregleda

    Povodom Evropske nedelje borbe protiv raka materice skrećemo pažnju na znatno niže cene kompletnog ginekološkog pregleda u domovima zdravlja Medigroup.

    Od raka grlića materice u Srbiji svake godine oboli preko 1400 žena, a po stopi smrtnosti smo na četvrtom mestu u Evropi. Podizanje svesti, javna diskusija i dostupnost pregleda je najbolja prevencija da se stane na put poraznoj statistici.  Zbog toga svakog petka u domovima zdravlja MediGroup (DZ dr Ristić, Jedro i Bulevar) pacijentkinje mogu obaviti ginekološki pregled uz kolposkopiju i papa test po nižim cenama. 

    Papanicolau testom otkrivaju se premaligne i maligne promene na ćelijskom nivou u najranijoj fazi, u kojoj je izlečenje u više od 90 % slučajeva moguće. Pregled je jednostavan, brz i podrazumeva bezbolno uzimanjem brisa sa grlića materice, njegovu obradu i citološku analizu.

    U domovima zdravlja najvećeg privatnog zdravstvenog sistema Medigroup, pored standardnog Papa testa, radi se i ThinPrep test koji je detaljniji, jer obrađuje skoro 100% ćelija uzetih putem brisa sa grlića materice.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE