Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Quentin Tarantino objašnjava neverovatan način na koji su svi njegovi filmovi povezani

    Fanovi su spekulisali godinama oko hiper-nasilnog univerzuma Quentina Tarantina u kome se njegovi likovi nalaze. Znamo da su Vic Vega iz filma „Reservoir Dogs“ i Vincent Vega „Pulp Fiction’s“ braća. Takođe znamo da ono što puše jeste fiktivni brend „Red Apple“ cigareta.

    Međutim, Tarantino je sada lično potvrdio tačnost ovih teorija. Kada je govorio u ponedeljak uveče za „The Project“, direktor filma „Hateful Eight“ potvrdio je da je njegov poseban filmski univerzum realan – i da ne postoji jedan već dva.

    Postoje dva različita odvojena univerzuma“, objasno je. „Tu je jedan realniji od realnog univerzuma, i svi likovi žive u njemu. Tako na primer kada likovi iz filmova „Reservoir Dogs“ i „Pulp Fiction“ idu da gledaju filmove, oni gledaju „Kill Bill“ i „From Dusk Till Dawn“.

    Setite se kako Mia Wallace iz filma „Pulp Fiction“ objašnjava pilot epizodu „Fox Force Five“, i kako je ona povezana sa filmom "KIll Bill":

    Tarantino je nagovestio da lik u njegovom najnovijem filmu „Hateful Eight“ ima tajnog člana porodice koji vreba u „realnijem od realnog“ univerzuma. „...Ako ste fanovi mog rada i upoznati ste sa mojim filmovima, mogli biste da se igrate detektiva,“ rekao je Tarantino i dodao: „Samo ću reći da je jedan od osmorice povezan sa likom iz mog drugog filma. Ne mogu da objasnim vezu jer bih se previše otkrio, ali mogu da dam jedan trag… a to je da je glumac prvobitno izabran za ulogu lika u drugom filmu ali nije mogao da sprovede u delo zbog sukoba interesa.

    Da li vam je išta jasno? Sajt Dazed&Confused već „radi na slučaju“. Ako volite Tarantinove filmove, uživajte u potrazi!

    Foto: Beta/AP/Laurent Cipriani

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE