Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    AIR SERBIA DEMANTUJE: U Hrvatskoj ništa sporno

    Hrvatski mediji tvrde da bi Air Serbia mogla izgubiti pravo letenja u Hrvatsku, a iz srpske nacionalne aviokompanije odlučno odbacuju navode iz hrvatske štampe da se protiv Air Serbia vodi spor u Zagrebu.

    Jutarnji list objavio je da bi Air Serbia mogla da izgubi pravo letenja u Hrvatskoj, ako nastavi s ignorisanjem prekršajnog postupka koji se protiv nje vodi u Ministarstvu saobraćaja Hrvatske.

    List, pozivajući se na nezvanične informacije, ističe da su predstavnici hrvatske vlade čelnicima Air Serbia poručili da neodazivanjem na zakazana ročišta jasno pokazuje nepoštovanje hrvatske države i da bi zato mogli izgubiti dozvolu.

    Air Serbia je u saopštenju odlučno negirala sve navode iznete u tekstu, ističući da aviokompanija posluje u skladu sa svim važećim evropskim propisima koji se primenjuju u oblasti civilnog vazduhoplovstva.

    U prilog ovoj tvrdnji jasno govori i činjenica da je Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo (CCAA) odobrila da Air Serbia obavlja letove ka i iz Hrvatske po sezonskom redu letenja, poručila je srpska nacionalna aviokompanija.

    Foto: Beta-AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE