Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    VisMedic – start-up koji je poneo titulu najboljeg u Srbiji

    U bokserskom ringu umesto okršaja fizičke snage sinoć se odigrala borba biznis ideja. Po drugi put održano je takmičenje start-upa 'Ring Srbija'. Ideja je bilo raznih – od posebne dizajnerske lampe Grasslamp koja je krajem decembra izazvala posebnu pažnju u medijima, preko projekta srednjoškolske kompanije Jericho, do Hundo platforme namenjene umrežavanju ljubitelja životinja. Od 11 finalista koji su odmerili svoje snage u različitim kategorijama biznisa predstavljajući svoj tim, dosadašnja iskustva, biznis midel i tržište, neophodne finansije i investicije, pobedu je odneo VisMedic – platforma za online konsultacije sa lekarima.

    Ovaj health startup rešava problem otežanog pristupa kvalitetnoj medicinskoj zaštiti i omogućava korisnicima da porazgovaraju o svom zdravstvenom stanju sa odabranim lekarom iz udobnosti svog doma. Platforma već funkcioniše na prostoru bivše Jugoslavije, a svoj biznis koncept predstaviće sutra, 14. januara u Bugarskoj na regionalnom takmičenju, čiji pobednik ima šansu da se nađe u borbi za glavnu nagradu u vrednosti od 1.000.000 evra na sedmom finalnom Get in the Ring takmičenju, koje će se održati u martu 2016. u Južnoj Americi.

    Takmičenje „Ring Srbija“ po drugi put organizovalo je Udruženje mladih privrednika Srbije u saradnji sa Erasmus Centrom za preduzetništvo kao deo globalnog projekta za prikupljanje finansijskih sredstava za startape „Get in the Ring“ (GITR).

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE