Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Najbolje biznis knjige za 2016.

    Ne morate biti deo Silikonske doline da biste dobijali savete uticajnih. Umesto toga, ukoliko je to sfera vašeg interesovanja i volite da čitate na engleskom, budite prvi i  pročitajte neku od ovih knjiga u 2016. godini.

    ’The Index Card’– autori su Helaine Olen i Harold Pollack. U knjizi objašnjavaju da upravljanje ličnim finansijama nije nikakav bauk. Knjigu finansijskog novinara i profesora odnosa javne politike možete naručiti posle 5. januara, kako objavljuju na Inc.

    ’The Power of Broke’– čuvenog preduzetnika i televizijske ličnosti Daymond Johna. On je svoj prvi posao započeo sa 40 dolara. Iako mu je to tada delovalo kao velika prepreka, danas navodi da je nedostatak novca odličan pokretač i snažan preduslov za kreativnost. Možete je naručiti od 19. januara.

    ’Originals’– Adam Grant je najmlađi ikad priznati profesor na univerzitetu Wharton. On u ovom delu istražuje kako originalne ideje i mislioci mogu promeniti svet. Datum izdavanja je 2. februar.

    ’How to have a good day’– od Caroline Webb. U ovoj knjizi se posmatra fenomen svakodnevne priče iz kancelarije, kako izbalansirati život i posao. Dakle, ispituju se najbolji društveno-naučni načini da se izborite sa burnout-om. Naručite od 2. februara.

    ’How to Make Your Money Last’– koju će objaviti Jane Bryant Quinn, jedan od najčitanijih novinara u oblasti ličnih finansija. On se bavi se najzahtevnijim izazovima finansijskog planiranja, među kojima i onim kako štedeti za penziju.

    ’The Industries of the Future’– čiji je autor Alec Ross, bivši državni sekretar Hillary Clinton. On piše o svojem iskustvu upoznavanja sa startapima u 41. zemlji i indentifikovanju velikih ideja u poslovanju. Knjigu potražite posle 2. februara.

    ’Superbosses’– knjiga Sydney Finkelstein. Bez obzira na branšu i industriju, lideri imaju nesvakidašnju sposobnost da inspirišu druge. U knjizi je kroz više od 200 intervjua prikazano ko su zapravo super-lideri. Nađite je od 9. februara.

    ’Sprint’– koju su izdali autori Jake Knapp, John Zeratsky i Braden Kowitz. U zajedničkom radu na inovacijama dolaze do raznih saznanja, a u ovoj knjizi objavljujhu jedinstvenu metodu za rešavanje problema tehničkog giganta. Knjiga će biti puštena u prodaju na dan žena 8. marta.

    ’Find Your Extraordinary’– koju je napisala Jessica Herrin. Knjiga je napisana delom kao memoari, a delom kao vodič za žene preduzetnike. Knjiga ove inspirativne direktorke naćiće se u prodaji 3. maja.

    ’The Inevitable’–  koju izdaje Kevin Kelly. U ovoj knjizi se objašnjava uspon pojedinih industrija i neizbežne virtuerne realnosti usled tehnološkog napradke. Ukoliko vas zanimaju ovakve teme, potražite knjigu posle 7. juna.

    Foto: pixabay

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE