Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zlatibor Lončar sedmi doktor nauka u Vladi Srbije

    Posle Zorane Mihajlović, Kori Udovički, Dušana Vujovića, Snežane Bogosavljević-Bošković, Srđana Verbića i Nebojše Stefanovića, ministar zdravlja Zlatibor Lončar stigao je do najvišeg akademskog zvanja.

    Ministar zdravlja Zlatibor Lončar doktorirao je 10.07.2015. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na temu „Kliničke i imunohistohemijske karakteristike karcinoma kore nadbubrežne žlezde i njihov uticaj na preživljavanje“. Lončaru je bio mentor prof. dr Vladimir Đukić sa katedre za hirurgiju, a članovi komisije su bili prof. dr Ivan Paunović, prof. dr Svetislav Tatić, prof. dr Tatjana Pekmezović, prof. dr Vladan Živaljević i prof. dr Nebojša Đorđević.

    Doktorat Zlatibora Lončara prošao je u javnosti potpuno nezapaženo, nijedan medij nije objavio ni vest o odbrani doktorata. Inače, doktorske disertacije odbranjene na Univerzitetima u Beogradu, Nišu i Kragujevcu su dostupne na portalu e-tezeUniverzitetske biblioteke „Svetozar Marković“. Elektronska verzija doktorata ministra zdravlja se još uvek ne može naći zato što treba vremena da se podaci unesu, kažu u biblioteci „Svetozar Marković“.

    Do tada, rad se u štampanom obliku može pogledati u biblioteci Medicinskog fakulteta.

    Podsetimo, Zlatibor Lončar je upisao Medicinski fakultet 1990/91, završio 1996/97, a specijalizirao je  opštu hirurgiju. 

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE