Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Koliko vas košta to što ne čitate knjige?

    Cave ab homine unius libri – Čuvajte se ljudi koji su pročitali jednu knjigu, kaže jedna latinska izreka. Od njih možete očekivati uvek iste odgovore. Multipolarne ličnosti imaju holistički pristup, nisu samo pročitali knjige, već mogu da u tišini razmišljaju o njima, porede ih i budu eklektičari – izvuku ono najbolje.

    U petak 18. decembra Eurobank Srbija, Laguna i Delfi  8. put organizuju “Noć knjige” koja promoviše važnost negovanja kulture i jezika. U 25 gradova u Srbiji u periodu od 17 časova do ponoći, čitaoci i pisci će imati priliku da se upoznaju i razgovaraju o emocijama i idejama koje su knjige donele u njihov život.

    „Zapis o pronicljivosti“ Josea Saramaga, „Rajska vrata“ Ljubice Arsić, „Čizmaši“ Dragoslava Mihailovića, „Vrijeme koje se udaljava“ Mirka Kovača, su neke od knjiga koje možete pronaći u Noći knjiga, kažu organizatori.

    Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Popust na strana izdanja je 20%, naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20%. Lagunina akcija sa Sajma knjiga – 3 knjige za 299, 499 i 999 dinara biće aktuelna, dok će pojedine enciklopedije i knjige za decu biti 50% jeftinije.

    Biće velikih popusta ali vi biste svejedno posetili “Noć knjige”. Zar ne?

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE