Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nova investiciona bitka Ring Srbija za nagradu od 1.000.000 evra

    Takmičenje startapa „Ring Srbija“ koje podržava mlade preduzetnike u pronalaženju finansijskih sredstava za realizaciju svojih ideja i rast kompanija biće organizovano po drugi put u Srbiji 12. januara 2016. godine u Privrednoj komori Srbije. U bokserskom ringu, startapi će odmeravati svoje snage u različitim kategorijama biznisa, a najbolji će imati priliku da se u Južnoj Americi takmiči za nagradu u vrednosti od 1.000.000€.

    Ring Srbija ima za cilj da pomogne startapima da kroz mentorsvo, umrežavanje i lakši pristup neophodnim finansijskim sredstvima postanu brzorastuće kompanije. Takmičenje „Ring Srbija“ po drugi put organizuje Udruženje mladih privrednika Srbije u saradnji sa Erasmus Centrom za preduzetništvo kao deo globalnog projekta za prikupljanje finansijskih sredstava za startape „Get in the Ring“ (GITR).

    Srbija je jedna od preko pedeset zemalja koja ima priliku da pošalje svog predstavnika na sedmo finalno GITR takmičenje, koje će se održati u martu 2016. u Južnoj Americi. Najbolji od preko 2000 startapa iz celog sveta će se nadmetati za glavnu nagradu u vrednosti od 1.000.000€.

    Svi zainteresovani startapi mogu se prijaviti putem sajta www.ringsrbija.com do 20. decembra 2015. Nakon selekcije, 10 najboljih biznis planova biće pozvano u srpski ring da svoje ideje predstavi pred publikom i stručnim žirijem. Pobednik iz Srbije će dobiti mogućnost da učestvuje na regionalnom takmičenju u Sofiji i nakon toga u velikom finalu koje će se održati u Juznoj Americi.

    Više o kriterijumima za prijavu na sajtu www.ringsrbija.com

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE