Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Slušajući Adele postajete bolja osoba?

    Adele je zavoleo ceo svet prvenstveno zbog njenog anđeoskog glasa ali i energije kojom pleni. I pored magije njenog vokala da nas rasplače već sa prvim taktovima, sigurno vam nikada nije palo na pamet da to čini da budete bolja osoba.

    Na sajtu Musixmatch su objavljeni rezultati njihove studije koja se bavi trendovima internet pretrage i angažovanja korisnika. Oni su poredili koliko je puta publika tražila njene pesme na You Tube-u, torente i koliko su puta pretraživali stranice sa tekstovima njenih pesama.

    Pretraga tekstova je dva puta veća od druge dve stavke. Sve se ovo dešava na dan objavljivanja najnovijeg albuma ’25’. Takođe, kada je puštena prva pesma ’Hello’ sa novog albuma statistike kažu da ja su fanovi odmah prvenstveno tražili reči pesme, a da su tek kasnije želeli da vide spot.

    Na osnovu ovog grafikona sajt Elite Daily je objavio tekst o tome da slušajući Adele, odnosno vodeći se veoma jakom emocijom njenih tekstova, postajemo bolja osoba. U prilog ovome prvenstveno su naveli činjenicu da su ljudi mahom odlučivali da preuzmu samo reči pesme umesto da na nelegalne načine imaju pesmu.

    Osmog dana od puštanja njena muzika je naučila korisnike etici preuzimanja muzike na internetu. Poslušajte video:

    Foto: youtube, printscreen

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE