Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Najisplativija i najplaćenija filmska zvezda

    Američka glumica Jennifer Lawrence drugu godinu zaredom proglašena je "najisplativijom filmskom zvezdom", Angelina Jolie i Brad Pitt nisu više među prvih deset na tom spisku, na kom je najveći skok napravio zvezda "Sveta iz doba jure" Chris Pratt.

    Urednici internet stranice za kulturu i zabavu Vulture.com. dvadesetpetogodišnju glumicu, dobitnicu Oskara za film "U dobru i zlu", u kojoj joj je partner bio Bradley Cooper, i zvezdu serijala "Igre gladi" smatraju "vodećom glumicom generacije".

    Po časopisu Forbesu, sa zaradom od oko 52 miliona dolara bez poreza u poslednjih dvanaest meseci, Lawrence je i najbolje plaćena glumica.

    >>>>Holivudske razlike u zaradama

    Vulture.com. je izbor napravio uzimajući u obzir faktore poput popularnosti, zastupljenosti imena na Twitteru, ocena kritičara i broja nominacija za Oskare.

    Robert Downey Jr. i Leonardo DiCaprio zauzeli su drugo i treće mesto, kao i prošle godine. Angelina Jolie je sa šestog mesta u 2014. pala na 17. mesto, a njen suprug Brad PItt s devetog mesta je pao na 16.

    Zvezda filma "Sveta iz doba jure" Christ Pratt meteorskom se brzinom popeo za 57 mesta na 11. poziciju. Glumac, reditelj, producent i Oskarovac Ben Affleck, glumac Joaquin Phoenix i komičarka Amy Schumer, na popisu su najcenjenijih kada je u pitanju mišljenje kritičara. 

    Foto: FB

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE