Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Antena grupa nastavlja ekspanziju na nova tržišta

    Antena, najveća medijska grupa u jugoistočnoj Evropi i VICE, vodeća svetska medijska kompanija za mlade generacije, lider u proizvodnji I distribuciji video sadržaja, vodeći se izuzetnim uspehom platforme VICE:com u Grčkoj, Srbiji I Rumuniji, planiraju ulazak na još četiri tržišta uključujući i Rusiju.

    Rast ove platforme u Srbiji, Grčkoj I Rumuniji nadmašio je sve prethodne rekorde.

    VICE trenutno ima ogromnu mrežu digitalnih kanala koji prikazuju nagrađivani video program, vesti i daju globalni presek najzanimljivijih priča i dešavanja iz sveta muzike, kulture, tehnologije, sporta i mode. VICE digitalni kanali trenutno privlače više od 220 miliona jedinstvenih posetilaca mesečno.

    Antena grupa pokrenula je VICE Srbija u novembru 2014. godine koji je u kratkom roku prevazišao sva očekivanja. Ova platforma zabeležila je ogroman rast i u Grčkoj I Rumuniji u kojima je takođe izgradila izuzetnu reputaciju među mlađim generacijama, “milenijumcima”. Prateći ogroman uspeh u pomenutim zemljama, suosnivač i izvršni direktor VICE-a Šejn Smit i vlasnik Antena grupe Teodor Kirijaku, nastavljaju ekspanziju ove medijske platforme u istočnoj Evropi kroz pokretanje VICE operacija u Rusiji, Mađarskoj, Bugarskoj I Hrvatskoj u 2016. godini. 

    Suosnivač i direktor VICE-a Šejn Smit je nakon posete lokalnih kancelarija u Grčkoj prokomentarisao: “Teo Kirijaku i Antena Grupa postigli su sjajne rezultate, ne samo u Grčkoj već i celoj jugoistočnoj Evropi. VICE tim u Grčkoj predstavlja zlatni standard, nagrađeni tim koji proizvodi originalni sadržaj za lokalno tržište, a koji je se distribuira i prikazuje na drugim tržištima. Uspeh Grčke služi kao primer za ulazak u druge zemlje poput Bugarske, Češke i Rusije”

    Vlasnik Antena grupe Teodor Kirijaku ovim povodom je izjavio: “VICE je globalni fenomen koji je okrenut mlađoj generaciji na poseban način. Nakon uspešnog starta u Grčkoj, Srbiji i Rumuniji gde su ostvareni spektakularni rezultati u kratkom periodu, sagledavamo mogućnost proširenja ove moćne digitalne medijske platforme na tržište istočne Evrope kao što je Rusija. Veoma smo ponosni I srećni zbog ovog poduhvata jer je VICE istinski lider u proizvodnji i distribuciji savremenog multimedijalnog sadržaja. Ovo partnerstvo je dobar primer naše posvećenosti ulaganju i proširenju u medijsku industriju sve sa ciljem da našoj publici pružimo najnovije prozvode i usluge. Radujem se nastavku saradnje sa VICE-om i mojim dobrim prijateljem Šejnom Smitom, pravim genijem u poslu kojim se bavi”.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE