Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Saradnja Montenegro Airlinesa i Etihada

    Danas su Montenegro Airlines i Etihad Airways potpisali Memorandum o razumijevanju o strateškoj komercijalnoj saradnji, saopšteno je Portalu Analitika iz nacionalnog avio prevoznika.

    Ovaj Memorandum predstavlja prvi korak u realizaciji strateškog partnerstva između crnogorskog nacionalnog avio prevoznika i nacionalne avio kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja je jedna od svetskih lidera u avio saobraćaju.

    Sporazumom je predvidjeno da Etihad Airways pruži podršku Montenegro Airlinesu u poboljšanju organizacione strukture, radi efikasnijeg upravljanja kompanijom, doprinese povećanju obima saobraćaja kroz koordinaciju i organizaciju letova zajedno sa partnerskim kompanijama, kao i da pomogne u optimizaciji flote i njenom efikasnijem angažovanju.

    Očekuje se da će strateška komercijalna saradnja sa Etihad Airways-om doprineti smanjenju troškova Montenegro Airlinesa i postizanju profitabilnog poslovanja.

    Cilj je takođe da se poveća broj destinacija koje su dostupne za Montenegro Airlines, ali i da se uveća broj putnika koji će se u Crnu Goru prevoziti nacionalnom aviokompanijom, bilo u letnoj, bilo u zimskoj sezoni, što će značajno ubrzati i unaprediti razvoj turizma u Crnoj Gori.

    Montenegro Airlines ostaje u 100% vlasništvu države Crne Gore.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE