Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Lakše do posla uz diplomu E-MBA studija

    Imajući u vidu da karijerni uspeh dobrim delom zavisi od obrazovanja, sve veći broj onih koji traže posao ili bolju poziciju uviđa značaj celoživotnog učenja. Za one koji žele da unaprede svoja znanja i primene ih u organizaciji u kojoj rade, od velike važnosti su E/MBA programi koji su već dugi niz godina vodeći standard poslovnih studija u svetu.

    Menadžerima u Srbiji su ovi programi dostupni zahvaljujući COTRUGLI poslovnoj školi. Konkretne prednosti E/MBA studija jesu svetski ugledni predavači, kolege od kojih se može dosta naučiti, ali i minimalno odsustvo sa radnog mesta, uzimajući u obzir da se predavanja održavaju vikendom.

    Za vreme od gotovo dve godine, koliko otprilike traju programi Škole, polaznici neprestano rade na unapređivanju svojih poslovnih veština i usvajanju novih poslovnih modela, što dovodi do toga da i za vreme trajanja programa, većina učesnika napreduje ili menja posao, kako zbog novostečenih znanja, tako zbog umrežavanja sa kolegama na programu.

    U prilog tome ide i izjava nekadašnje polaznice E/MBA programa iz Srbije: „Kroz nova saznanja i novostečene veštine, ali i otvaranjem vrata ka ogromnoj mreži slično motivisanih kolega iz raznih industrija, E/MBA program COTRUGLI škole mi je pomogao da se samouvereno suočim sa izazovima koji mi predstoje“, Nataša Stojanović, Menadžer informaciono-komunikacionih tehnologija za Srbiju, Hrvatsku i Bugarsku u kompaniji „Heineken Srbija“.
    Škola organizuje događaje koji omogućavaju menadžerima uvid u to šta programi pružaju i koji je značaj tog tipa edukacije, a jedan od takvih događaja je besplatno Experience E/MBA predavanje.

    Ove godine, predavanje će se održati 10. novembra u prostorijama COTRUGLI poslovne škole u Beogradu, a radionicu će voditi Kit Heron, dugogodišnji konsultant i profesor na MBA programu u školi Henley. 

    Mnogi menadžeri su nakon učestvovanja na Experience E/MBA radionici uočili prednosti programa i odlučili da se upišu na studije COTRUGLI poslovne škole. „Učestvovao sam na Experience E/MBA predavanju na preporuku mog HR menadžera. Radionica me je oduševila, predavač je bio sjajan i znanje koje sam stekao mi je definitivno pomoglo u svakodnevnim poslovnim aktivnostima. Ovaj program mi je pružio potpunu sliku o MBA programu i pomogao mi u odluci da se upišem na studije”, Vladimir Plemić, Izvršni direktor u telekomunikacionom sektoru kompanije Comtrade.

    Kandidati koji su zainteresovani za radionicu i E/MBA program mogu se prijaviti preko onlajn aplikacijskog formulara do 3. novembra 2015. godine, nakon čega će ih predstavnici Škole pozvati na razgovor. 

    Potencijalni učesnici treba da imaju relevantno radno iskustvo, završen fakultet i znanje engleskog jezika. Kotizacija se ne naplaćuje, a svi učesnici će imati 20 odsto popusta pri upisu na COTRUGLI E/MBA program koji kreće u januaru 2016. godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE