Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Na simpozijum šalju mehaničare, vozače…

    Čak 24 člana će imati delegacija opštine Prokuplje koja će učestvovati na trodnevnom Simpozijumu u Sloveniji, pod nazivom "Približavanje projekata Evropske unije građanima".

    Na Simpozijumu koji će se pod pokroviteljstvom Evropske unije od 22. do 25. oktorba održati u Kočevju u Sloveniji, pod nazivom "Približavanje projekata EU građanima", boraviće i 24 člana delegacije prokupačke opštine.

    Na skupu koji finansira EU, opštinu će, pored predsednika Skupštine i većnika zaduženih za određene resore, predstavljati i osobe od kojih gotovo polovina ne radi u lokalnoj upravi, pišu Novosti.

    Prokuplje će, nažalost, predstavljati i bivše sekretarice, auto-mehaničari, vozači, šef voznog parka, ali i lica koja nisu angažovana u opštini, poput vlasnika turističke organizacije i drugih koji nemaju nikakve veze sa projektima, ni sa opštinskom upravom, ističu sagovornici Novosti, uvereni da većina "predstavnika" neće prezentovati svoj grad na adekvatan način.

    Na trodnevnom skupu učestvovaće i gosti iz Italije, Hrvatske i drugih zemalja članica EU. Sagovornici Novosti koji su želeli da ostanu anonimni, ističu bojazan da delegacija neće biti najprimerenija. Upitan da li je saglasan sa odabirom "delegacije" koja će putovati, a koju su predložili njegovi saradnici, predsednik opštine Miroljub Paunović kaže da će "spisak biti ponovo razmatran".

    Predstavnici opštine Kočevje boravili su letos u Prokuplju koje je pobratim sa ovom slovenačkom opštinom i u znak zahvalnosti zbog srdačnog i lepog prijema pozvali su delegaciju prijateljske opštine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE