Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Breakfast na Golden Drum-u!

    U okviru Golden Drum-a, najvećeg regionalnog festivala kreativnosti koji se održava u Portorožu, svoj panel će imati i Breakfast, multimedijalna platforma koja će se predstaviti  15. oktobra u 14h panelom Speed date with the future.

    Ovaj panel je zamišljen kao dinamična razmena ideja i razmišljanja o izazovima i odgovornostima  kreativne industrije, brendova i preduzetništva, odnosno pitanjem: šta je potrebno uraditi za održivi razvoj poslovanja od koga bi prosperirala šira zajednica.

    Na Breakfast panelu publika će imati prilike da čuje Emila Tedeschog (Zagreb), jednog od najuticajnijih biznis lidera  u regionu, osnivača i vlasnika Atlantik grupe, koja stoji iza nekih najvoljenijih i najpoznatijih brendova  u regionu,  Habiba Leševića(Berlin),  holistic konsalting eksperta i osnivača Kontext udruženja globalnih impact preduzimača,  Anu Rajčević(Berlin), nagrađivanu umetnicu, Jean Robert Saintil-a (London), osnivača talk platforme Risi.ng i kreativne agencije Saintil Communications.  Panel će se završiti filmom i umetničkim performanskom  mladog londonskog umetnika Jonny Drewek-a.  Panel će voditi  Žaklina Nikolić Kušić,  jedna od vodećih stručnjaka  za marketing i komunikacije, poznata po svojim  inovativnim konceptima poput Yellow Caba, Ms -a, RLN( Realno ) koji imaju za cilj povezivanje različitih sfera umetnosti, biznisa, nauke.  Žaklina je i osnivačica Breakfast platforme.

    Breakfast – Multimedijalna platforma je pokrenut  kao jedinstveni digitalni newsletter magazin,  koji donosi " na tacni " sve najnovije  informacije iz regiona i sveta za one koji nemaju vremena da sami istražuju i za samo godinu dana razvio niz događaja, od Creative Mornings mesečnih predavanja,  izložbi, Breakfast digitalne galerije fotografija,  panela, breakfasr @ night- javnih slušanja radijskih prenosa Metropoliten opere do sajta koji se upravo  pokreće i u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji.

    U toku ove godine Breakfast je oko sebe okupio mrežu zanimljivih, uticajnih i multitalentovanih ljudi iz regiona i sveta i postao mesto susreta za sve one koji  razmišljaju van granica u želji da podele i razmene različita znanja, inicijative i ideje i ostvare saradnju kroz različite projekte i aktivnosti. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE