Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novi Gazelle NEXT i na srpskom tržištu

    Lider na istočnom tržištu kompanija GAZ spremno kreće ka evropskom regionu sa novom linijom vozila „GAZELLE NEXT“.

    Korak bliže svom cilju je potpisivanje ugovora sa Verano Motologisticom  koji je tim ugovorom postao diler zadužen za Srbiju, Crnu goru, Makedoniju I Bosnu i Hercegovinu .

    Kao najveći proizvođač komercijalnih transportnih sredstava u Rusiji, grupa GAZ, proizvodi oko 420 vozila na dan. U saradnji je sa Volksvagenom, Škodom, General Motorsom i drugim renomiranim firmama. Od 2013. GAZ proizvodi- Škodu Oktaviu, Škodu Jeti, Volkswagen Jetta, Chevrolet Aveo i Mercedez-Benz Sprinter.

    "Gazelle NEXT" je projektovana od strane ruskih inženjera u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima automobilskih sistema i auto delova. Ovo vozilo je veoma efikasno za sve vrste aktivnosti i pruža rešenje za širok niz transportnih zadataka sa najmanjim troškovima.

    "Gazelle NEXT" poseduje jak dizel motor, koji se veoma dobro pokazao u ruskim uslovima. Lagan, kompaktan i ekonomičan motor Cummins ISF 2,8 ima dodatnu snagu i obrtni momenat, I odgovara Euro 5 ekološkom standardu, s prosečnom potrošnjom goriva 10,3 litara na 100km To je omogućilo da se za njega odaberu optimalna podešavanja koja obezbeđuju dug životni vek, odlične dinamične i vučne karakteristike uz nisku potrošnju goriva. Zahvaljujući ovim faktorima, Gazelle Next se bez problema može koristiti u ekstremnim uslovima na putu i ekstremnim klimatskim uslovima, čak i kada je vozilo potpuno opterećeno tovarom.

    Široki niz modifikacija omogućava da se Gazelle NEXT prilagodi mnogim biznis programima. Visoka udobnost, odlična sposobnost upravljanja, bogata fabrička oprema, pouzdanost i saglasnost sa zahtevnim uslovima eksploatacije, niski operativni troškovi čine Gazelle NEXT najboljim izborom u klasi lakih komercijalnih vozila.

    GAZelle će posebno obradovati svoje kupce produženom garancijom od 3 godine ili 150 hiljada pređenih kilometara. Uz najpovoljniju cenu nadovezuju se i minimalni troškovi održavanja, manji za 50%  u odnosu na evropske konkurente. Visoka funkcionalnost i postojana radna sposobnost zajedno sa niskim investicionim i operacionim troškovima čine ovo vozilo idealnim saradnikom za povećanje vaših prihoda.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE