Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Učestvujte na Experience E MBA predavanju

    Iskusite sve benefite Cotrguli E MBA programa i upoznajte predavače. Cilj ovog druženja je širenje poznanstva i razmena kontakata kao i unapređenje poslovnih veština i lični razvoj.

     

    Vodeća poslovna škola Jugoistočne Evrope, Cotrguli Business School, omogućava menadžerima u Srbiji da učestvuju na predavanju iz područja preduzetništva i iskuse vrhunski kvalitet programa koji je završilo preko 1.500 menadžera u regiji. Experience E/MBA predavanje će se održati 10.oktobra 2015. godine u prostorijama Cotrguli Business School u Beogradu.  

     

    Kroz jednodnevnu radionicu sa profesorom Keith Heron-om, koji ima dugogodišnje iskustvo kao konsultant i profesor na MBA programu u školi Henley, učesnici će saznati više o procesima u preduzetništvu i na šta potencijalni preduzetnici i lideri velikih kompanija treba da obrate pažnju. Radionica se sastoji iz timskog rada i rada na studijama slučaja. 

     

    Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti preko Online aplikacijskog formulara do 3.novembra, nakon čega će biti pozvani na konsultacije sa predstavnicima škole.

     

    Kriterijumi za ulazak u proces selekcije su sledeći:

    • Relevatno radno iskustvo

    • Završen fakultet

    • Znanje engleskog jezika

     

    Predavanje je namenjeno svim kandidatima koji su zainteresovani za upis na E/MBA program tako da se kotizacija ne naplaćuje. Svi učesnici predavanja će ostvariti 20% upisne pogodnosti za generaciju koja kreće u januaru 2016. godine. 

     

    Cotrguli MBA programi razvijaju liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz manadžera u lidera kroz nova znanja, networking i razumevanje poslovanja na globalnom nivou. MBA program je vodeći standard poslovne edukacije u svetu i od velike je važnosti za svakog ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj. 

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE