Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prvo protest, pa onda temeljac

    Dugo najavljivani mega projekat "Beograd na vodi" danas i zvanično počinje da se gradi, a samo dva sata pre postavljanja kamena temeljca, Inicijativa ne da(vi)mo Beograd organizuje protest protiv tog projekta.

    Kamen temeljac za kompleks "BW Residences", dve stambene kule, u 15.30h će postaviti premijer Aleksandar Vučić zajedno sa prvim čovekom kompanije Eagle Hills Muhamedom Alabarom. Dva i po sata ranije, ispred zgrade Geozavoda, Inicijativa ne da(vi)mo Beograd organizuje protest.

    >>>>Vlada objavila ugovor o `Beogradu na vodi`

    Protest protiv postavljanja kamena temljca za "Beograd na vodi" je rađanski i ohrabrenje je građanskim inicijativama da mogu nešto da učine protiv "suludih projekata", rekao je Dobrica Veselinović iz Inicijative ne da(vi)mo Beograd.

    On je rekao za Istinomer da su sve akcije Inicijative imale jasnu antipartijsku pojavnost, mada su različite partije htele da se priključe takvim protestima verovano znajući da zbog raznoraznih izneverenih očekivanja ne mogu da generišu pravu pažnju.

    Prema njegovim rečima, protest je zakazan ispred zgrade Geozavoda, iako je postavljanje kamena temeljca nešto kasnije na drugom mestu, jer, kako je rekao, svaki put kada su pravili nešto slično bilo je puno policije i represivnih mera.

    Ostaje da se tokom dana vidi u kakvoj "atmosferi" će proteći obe ove, međusobno povezane, manifestacije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE