Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Upoznajte BENU

    BENU je vodeći farmaceutski maloprodajni brend u kontinentalnoj Evropi. Preko 800 apoteka u 8 zemalja i preko 5000 zaposlenih daju svoj stalni doprinos razvoju vrhunske zdravstvene usluge, o čemu svedoči i 43 miliona zadovoljnih kupaca širom Evrope. Od januara 2014. godine BENU je prisutan i na tržištu Srbije, a u ponudi se može naći široka paleta lekova (između ostalog, i onih koji se izdaju na lekarski recept), medicinske kozmetike i drugih proizvoda.

    BENU apoteke odlikuje nov i moderan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge u oblasti medicinske zaštite i prevencije. Prillagođena zahtevima savremenog potrošača, BENU apoteka pruža mogućnost samostalnog istraživanja proizvoda uz konsultacije sa stručnim farmaceutima i u skladu sa principima dobre farmaceutske prakse.

    BENU brend svoju prepoznatljivost zasniva i na jedinstvenom stilu izlaganja proizvoda i modernom i privlačnom dizajnu enterijera apoteke, kombinaciji svedene forme, komfora i topline koji čine jedinstven osećaj udobnosti i dobrodošlice u svakom BENU objektu. Izlaganje proizvoda u BENU apotekama zasniva se na konceptu otvorene apoteke, slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu.

    Dvosmerna komunikacija je osnov farmaceutske usluge u BENU apotekama, a stručno osoblje daje klijentima savete o proizvodima i njihovom uticaju na sve aspekte zdravlja. Trude se da svojim kupcima približe BENU apoteku i njene zaposlene kao deo porodice koja brine o njima. Doslednost i pouzdanost su imperativ, a proizvodi koje nude su strogo kontrolisani i vrhunskog kvaliteta.

    Veruju u inovativan pristup potrebama klijenata i primenu novih medicinskih saveta i preventive. Svesni da društvo sve više pažnje pridaje negovanju zdravih životnih navika daju svoj doprinos kroz edukaciju klijenata i odgovore i na njihova nepostavljena pitanja. Budućnost pripada inovativnim kompanijama, a BENU apoteke su u tome lideri. To pokazuju u svakom segmentu svoje usluge i milimetru prostora.

    Asortiman proizvoda odlikuje sveobuhvatnost i prilagodljivost zahtevima tržišta, potrebama klijenata i sezonalnosti. BENU asortiman obuhvata veliki broj različitih kategorija organizovanih prema principima preglednosti i dostupnosti. Otvoreni prostor BENU apoteka svakom klijentu omogućava više informacija i saznanja u domenu kozmetike i drugih preparata za negu, dijetetskih suplemenata i drugog. BENU apoteke svoj asortiman, iskustvo i stručnost stavljaju u funkciju promocije preventive i zdravih navika, poboljšanje kvaliteta života i blagostanja društvene zajednice.

    Posetite ih!

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE