Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ana Ivanović ima novi biznis

    I dok domaći mediji bruje o njenoj veridbi sa nemačkim fudbalerom Bastianom Schweinsteigerom, Ana Ivanović ima druga posla.

    Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović objavila je da se pridružila internet-kompaniji pod nazivom Trainers4me.com u ulozi suvlasnice, prenosi Tanjug.

    Ivanovićeva će na na taj način podržati inovativnu digitalnu platformu koja će pružiti sportskim entuzijastima trenutni pristup hiljadama trenera iz različitih sportskih disciplina širom sveta.

    "Oduševljena sam uključivanjem u izuzetan Trainers4me.com projekat. Njegov cilj je da izgradi društvo ljubitelja sporta širom sveta time što će pružiti najlakši i najpristupačniji način da se pronađe personalni trener ili instruktor najvišeg nivoa, bilo gde u svetu. Preko nas omogućimo vam da stupite u kontakt sa instruktorima za sve moguće sportove, od golfa do "kajt-surfinga", rekla je Ivanovićeva.

    Osnivači Trainers4Me.com Marko Filej, uspešni internet-poslenik, i nekadašnji profesionalac sa Wall Streeta Aleksander Tamarkin, predviđaju da će kompanija uneti pravu revoluciju u iskustvima korisnika u okviru sportske industrije na način na koje su ostale digitalne platforme visokog profila ostvarile uticaj u svojim domenima proteklih godina.

    Foto: Beta/AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE