Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    NIS dobitnik priznanja `Najbolje iz Srbije`

    Kompanija NIS je dobitnik nagrade „Najbolje iz Srbije“ za 2014. godinu, u kategoriji korporativni brend. Ovo prestižno priznanje dodeljuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije i dnevni ekonomski list ”Privredni pregled”.

    Ovo je drugi put da kompanija dobija nagradu „Najbolje iz Srbije“ za korporativni brend, što je još jedan dokaz kvaliteta i poverenja naših potrošača.

    Privredna komora Srbije je ove godine uvela novinu i u skladu sa sloganom „Najbolje u ljudima“, odlučila da nagrade u ime kompanija prime izabrani zaposleni. Ispred NIS-a, nagradu je primio Miloš Aleksić, zaposleni na poziciji inženjer-tehnolog u Bloku istraživanje i proizvodnja, čija je ideja za povećanje operativne efikasnosti nagrađena u okviru internog konkursa kompanije.

    Akcija „Najbolje iz Srbije“ se održava 11. put zaredom, a ove godine u konkurenciji je bilo čak 160 robnih i korporativnih brendova. Pobednici su izabrani na osnovu tri grupe kriterijuma – tržišno-finansijskih, percepcije ispitanika i ocene stručnog žirija, koji su činili Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Željko Sertić ministar privrede, Drago Delić, direktor Privrednog pregleda, dr Goran Petković i dr Saša Veljković, profesori Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Vera Vida, predsednica UO Centra potrošača Srbije, Stojan Vučinić, predstavnik Jugoinspekta, Miša Lukić, predsednik UO „Leo Burnet“ i dr Slobodan Milosavljević, savetnik predsednika PKS.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE