Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Siemens pobednike Press Awarda vodi u Dansku

    Kompanija Siemens d.o.o. Beograd i ove godine organizuje tradicionalno novinarsko takmičenje – Siemens Press Award, koje će se, pored Srbije, održati i u još četiri zemlje u regionu.

    Uspešno realizovana četiri ciklusa Siemens Press Award od 2009. godine dala su ovom takmičenju tradiciju i pozicionirala ga među najznačajnije konkurse za predstavnike novinarske struke.

    Dodatno priznanje za Siemens Press Award je i činjenica da je značaj ovog takmičenja prepoznat i u regionu, pa će se ove godine Siemens Press Award pored Srbije, paralelno održati i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, saopšteno je iz Siemensa.

    Na takmičenju mogu da učestvuju svi zainteresovani novinari slanjem autorskih radova na temu "Energija i efikasnost".  Ovim tradicionalnim takmičenjem, Siemens želi da skrene pažnju na medije, njihov rad, izveštavanje, i značaj pravilnog, valjanog informisanja javnosti o temama koje čine našu svakodnevnicu. 

    Autorski radovi na ovu temu treba da budu objavljeni u periodu od 1. marta do 1. septembra 2015. godine, a u konkurenciju ravnopravno ulaze tekstovi u štampanim medijima, prilozi agencijskih novinara, kao i prilozi objavljeni u elektronskim medijima.

    Autori radova iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, BiH i Crne Gore koje stručni žiri u svakoj zemlji proglasi pobednicima, biće nagrađeni zajedničkim studijskim putovanjem u Dansku gde će, između ostalog, imati priliku da posete Siemensove fabrike vetroturbina, i da se upoznaju sa najsavremenijim tehnološkim rešenjima koja koriste energiju vetra.

    Siemens poziva sve zainteresovane novinare da svoje autorske radove pošalju na adresu, Siemens d.o.o. Beograd, Omladinskih brigada 21, 11070 Beograd ili putem online prijave na:

    http://www.siemens.rs/PressAward/prijava.php. Rok za podnošenje prijava je 1. septembar 2015. godine. Više informacija o takmičenju nalazi se na veb adresi http://www.siemens.rs/PressAward/

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE