Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Komunikacije bez granica

    Kompanija TeleGroup je osnovana 1992. godine u Londonu sa 100 odsto privatnim vlasničkim kapitalom. Bavila se primarno inženjeringom telekomunikacionih sistema i prodajom komunikacione opreme, a danas je jedan od vodećih “Solution provajdera” u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija i energetike na tržištu zapadnog Balkana sa sedištem u Beogradu. Pozicionirajući se kao pouzdan tehnološki partner mnogih značajnih preduzeća, državnih institucija i organizacija u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, TeleGroup nastavlja ekspanziju i na tržišta Bliskog istoka i Afrike.

    Osnovna delatnost kompanije je kreiranje, razvoj i implementacija ICT rešenja, softverskih aplikacija, rešenja namenjena digitanim medijima, video i multiscreen sistema kao i integracija telekomunikacione, IT i elektroenergetske infrastrukture. Orijentisana ka poslovnim korisnicima, kompanija nudi profesionalne servise koji podrazumevaju konsalting, projektovanje, integraciju, instalaciju, puštanje sistema u rad, održavanje sistema, opreme i softverskih aplikacija, softverski inženjering, managed servise i outsourcing, cloud servise i upravljanje projektima.

    Svoju ponudu TeleGroup zasniva na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača u oblasti ICT i energetske industrije, kao i razvoju vlastitih rešenja, oslanjajući se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju i individualni pristup svakom korisniku.

    Uspešno sarađujući sa velikim, srednjim i malim preduzećima, vladinim, javnim i finansijskim sektorom, kao i telekom operaterima i servis provajderima, TeleGroup je stekao zavidnu bazu klijenata koju čine najznačajnije kompanije i institucije u regionu.

    U skladu sa misijom, vizijom i strategijom razvoja kompanije TeleGroup, uveden je  integrisan menadžment sistem koji objedinjuje standarde Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001, Sistem za zaštitu životne sredine ISO 14001, Sistem bezbednosti i zdravlja na radu OHSAS 18001 i Sistem zaštite i bezbednosti informacija ISO 27001.

    "Stvaranje dodatnih vrednosti za korisnike jedan je od strateških ciljeva naše kompanije. Ponosni smo, sa druge strane, što je TeleGroup okruženje koje stvara kadrove koji se visoko kotiraju na internacionalnom tržištu rada i danas širom sveta uspešno rade u multinacionalnim kompanijama", ističu u kompaniji TeleGroup.

    Misija i zadatak kompanije TeleGroup je da implementacijom najsavremenijih tehnoloških rešenja pozitivno utiču na razvoj biznisa svojih klijenata i ukupan razvoj privrede u regionu.

    Svesni su da isključivo primenjivanjem najviših standarda poslovne etike i ličnim integritetom mogu da steknu poverenje klijenata, partnera i drugih interesnih grupa. Integritet je upravo zato ključni pojam koji opisuje vrednosti za koje se zalažu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE