Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pastelni aksesoar za muškarce ovog proleća

    Proleće je uveliko tu i lagano smo se oslobodili tamnih boja i zimske garderobe. Ove godine toplije vreme je donelo optimistične pastelne nijanse u butike i krojačnice. Blog SuitUpp, koji se bavi muškom modom, preporučuje da jači pol ,,proslavi ‘’ novo godišnje doba ažuriranjem boja u garderoberu. One treba da budu radosne i pune života kao što je i proleće.

    Kada su u pitanju nijanse pastelne palete treba se okrenuti ka onim veselim kao što su boja lavande, mint, nežno roze ili bebi plava. One su veoma osvežavajuće i prozračne. Takođe, mogu se kombinovati sa mnogo drugih boja, od golubije sive do raznih bež varijanti. Dobra strana ovako svetle odeće je da je iznenađujuće raznovrsna, a može biti i potpuno neutralna.

    Ipak treba naznačiti jedno malo upozorenje kada je u pitanju oblačenje u pastelno – ne kombinujte je sa odelima tamnih zemljanih boja poput duboke bež ili bojama čokolade.

    Pored toga što je unošenje nežnih nijansi veoma dobar i isplativ stilski potez, on govori da ste vesela osoba spremna da se opusti i uživa u životu. Iako muška odeća nije baš poznata po modnom aksesoaru, postoji mnogo stvari koje jači pol može da nosi na suptilan način, a da pokaže svoj stil bez kompletnog ,,remonta’’ ormara.

    Prema SuitUpp-u zanimljiv način da muškarac da sebi modnog oduška je nošenje smelih, slikovito obojenih čarapa. One mogu biti suptilne ali i pravi pokazatelj stila i ličnosti uspešnog muškarca. Pastelne čatape mogu izgledati izuzetno elegantno ispod tamnih odela sive, crne ili teget  boje. Ništa manje lepo neće izgledati ni ako vire ispod ruba svetlijeg odela.

    Aksesoar koji je takođe veoma bitan kod muškaraca je kravata, maramica za džep na sakou i manžetne. Dakle, kada pastelne boje ovih dodataka suprotstavimo tamnim odelima neminovno se stvara kontrast koji je oštar i elegantan. Odisaćete stavom koji se ceni, blagom privlačnošću i nonšalantnom prefinjenošću. Korišćenje bele boje na ovom aksesoaru veoma je poželjno.

    Za kraj SuitUpp savetuje da ako niste u mogućnosti da promenite komplenu garderobu za ovu sezonu, kupite samo aksesoar pastelnih boja. On će vas učiniti unikatnim na podjednako efektan i suptilan način.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE