Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novi keš kredit u Vojvođanskoj banci

    Vojvođanska banka ponudila je svim zainteresovanim klijentima Savršen keš kredit uz vrlo konkurentnu fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 9,9 % u prvih šest meseci, ali i dodatne pogodnosti do kraja perioda otplate – smanjenje kamatne stope do čak 3%.

    „Savršen keš kredit je proizvod koji građanima omogućava brz, jednostavan i siguran put do finansijskih sredstava, i sa pravom je jedan od najtraženijih keš kredita na tržištu. Pored izuzetno povoljne fiksne nominalne kamatne stope, ovaj put smo našim klijentima omogućili da ostvare i još povoljnije uslove kreditiranja, a to je smanjenje kamatne stope u toku otplate kredita čak do 3% ukoliko uredno otplaćuju svoje kreditne obaveze,“ istakla je Maria Constantinou, direktor funkcije Upravljanje mrežom i Stanovništvo u Vojvođanskoj banci.

    Klijentima je u okviru ove ponude na raspolaganju gotovinski kredit ili kredit za refinansiranje kreditnih obaveza uz mogućnost isplate dodatne gotovine. Savršen keš kredit se odobrava bez depozita i učešća, a klijenti u roku od 15 minuta dobijaju informaciju da li im je kredit predodobren. Maksimalan iznos kredita iznosi 1.100.000,00 dinara, uz rok otplate od 12 do 96 meseci.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE