Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Za siguran posao u inostranstvu

    WTS Energy Central Europe (WTS ECE) je srpsko –holandska kompanija prisutna na teritoriji Srbije od prvog kvartala 2014. godine, kada je otvoren regionalni centar u Beogradu, odakle pokriva tržište Centralne i Istočne Evrope. Većinski vlasnik WTS ECE je kompanija WTS Energy sa sedištem u Hagu. Zajedno, posluju globalno sa kancelarijama u 16 zemalja širom sveta, pružajući aktivnu podršku zaposlenima u svim regionima.

    Tim WTS Energy Central Europe visoko specijalizovanih konsultanata obezbeđuje profesionalne kadrove visokih profila u međunarodnoj naftnoj, gasnoj i energetskoj industriji. Za manje od godinu dana su se istakli u regrutovanju i zapošljavanju kadrova u ovim oblastima. Pored regrutovanja i zapošljavanja kandidata, pružaju kompletnu podršku pre, tokom i nakon perioda zapošljavanja. To uključuje medicinske preglede, pripremu dokumentacije za obezbeđivanje viza i radnih dozvola, međunarodno osiguranje, uključujući i zdravstveno osiguranje. Nakon potpisivanja ugovora, asistiraju zaposlenima u transportu do radne lokacije i pronalaženju smeštaja, ukoliko nije obezbeđen.

    Tokom perioda zapošljavanja globalni tim WTS je aktivan 24/7 za dodatnu podršku. Pored toga, WTS ECE pruža kompletnu podršku u obračunu zarada. Prema rečima, Đorđa Kozomare, regionalnog menadžera, domaći kadrovi su vrlo kvalifikovani u oblasti nafte i gasa. Pored toga, cena domaće radne snage je vrlo konkurentna. „Problem je samo nemogućnost brzog dobijanja radnih dozvola za domaće radnike za Zapadnu Evropu. Dok za poslove u Africi i Bliskom Istoku nisu potrebne dozvole i naši ljudi mogu direktno da odu“, ističe Kozomara.

    WTS Energy, s druge strane, može da angažuje stručnjake iz Zapadne Evrope, za, na primer, potrebe Gazproma u Rusiji ili na teritoriji na kojoj posluju. Istina, pad cene nafte je uticao i na poslovanje WTS Energy, ali sagovornik BIZLife očekuje da će se sa diversifikacijom poslova, uključivanjem u oblast građevine i mandžment, ovi problemi prevazići.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE