Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Do 12. marta znaće se ko vodi Železaru

    U Smederevu su počeli razgovori poslovodstva Železare Smederevo sa pet kompanija zainteresovanih za upravljanjem tom fabrikom, koji bi trebalo da se završe do 12. marta, izjavio je izvršni direktor čeličane Bojan Bojković.

    Jedan od uslova za preuzimanje upravljanja Železarom je da svih 5.300 radnika ostanu u fabrici, zatim da se postigne maksimalna proizvodnja, budu uposleni svi kapaciteti i da rade obe visoke peći.

    "Kada odaberemo najbolju ponudu i najbolji menadžment, ući ćemo u detaljnije razgovore, pre svega pravne prirode, a očekujemo da se taj deo okonča najkasnije za sedam dana", izjavio je Televiziji Smederevo Bojan Bojković.

    >>>>Oni bi da vode Železaru

    On je dodao da su sve kompanije sa čijim se predstavnicima pregovara iz sveta proizvođača čelika, što, kako je rekao, uliva nadu da će i Železara Smederevo postati profatibilna fabrika.

    "Mi i dalje radimo na tome da nađemo kompaniju koja bi kupila Železaru Smederevo. Radimo na tome da pokažemo potencijalnim kupcima šta naša železara može, što će nas dovesti do cilja – privatizacije Železare", zaključio je Bojković.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE