Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    MOJ POSLOVNI STAV Dr Borislav Miljanović: Nebo je granica

    Uspeh dolazi samo ako si fokusiran i pružaš svoj maksimum, smatra Borislav Miljanović, generalni direktor i osnivač Represent Systema. U karijeri je najponosniji na činjenicu da je u Srbiji ostvario svoj američki san, a najveći izazov mu je kako da obuzda svoje želje.

    Najvažnija reč u biznisu po vama je?

    Vizija. Bez vizije vi tumarate u prašumi mogućnosti, ali i opasnostima svakodnevnog poslovanja sa minimlanim šansama da nađete put do uspeha. Tek kada postavite cilj, negde visoko iznad te šume, onda imate jasan pravac kretanja, ma kako ta ’šikara’ bila gusta. 

    Tim saradnika po vašoj meri?

    Volim da radim sa ljudima koji su fleksibilni. Koji u naletu moje poslovne strasti znaju to da prime, obrade i jasno iskažu stav. Jako mi je bitno da budu proaktivni, da nisu snishodljivi i oko svega se slažu sa mnom. O svemu možemo da diskutujemo, ali najviše cenim one koji nude i rešenja.

    Koliko su vas funkcije i napredovanje u poslu promenili?

    Promenili su mi teme svakodnevnih promišljanja. Ja sam čovek koji voli da uči i promišlja o novim stvarima. Sa većim obavezama taj prostor mi se smanjuje, a sva moja kreativna energija odlazi u planiranje i vođenje agencija, što u Srbiji, što u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Nemam više tog luksuza da mislim u ’prazno’, za svoj ćef.

    Ceo intervju pričitajte u najnovijem broju BIZLife magazina
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE