Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ryanair bi da leti iz Beograda

    Irska niskotarifna avio kompanija Ryanair zainteresovana je za uspostavljanje avio linija za Beograd, kaže sekretar za privredu Beograda Tijana Maljković.

    Kako je navela, isto interesovanje deli i još nekoliko manjih avio-kompanija poput JOIN Regional Airlines, Vueling Airlines, Germania Airlines, prenosi B92.

    Ona je, prilikom predstavljanja turističke ponude Beograda i Srbije, na novoj berzi za rastuće turističke destinacije REETEX koja se 2. i 3. februara održava u Londonu, ukazala da kupce na ovoj berzi, pored klasičnih organizatora putovanja, čine i avio kompanije koje razmatraju uspostavljanje novih ili većeg broja postojećih letova ka rastućim destinacijama među kojima je i Beograd.

    Delegaciju Srbije na toj berzi čine predstavnici turističkih organizacija Srbije i Beograda, Sekretarijata za privredu Beograda i nekoliko receptivnih turističkih agencija.

    Prema rečima organizatora berze, postoji veliko interesovanje kupaca za tržište našeg regiona, Srbiju, Hrvatsku, Bugarsku i Rumuniju.

    Naša delegacija je do sada imala sastanke sa predstavnicima nekih od najznačajnijih kompanija turističke industrije, među kojima su Explore Worldwide, Regent Holidays, Trafalgar Tours, Contiki Holidays, saopštila je Turistička organizacija Beograda.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE